Kære Parasport Frederiksberg medlem,

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være knudepunktet for al kommunikation og administration.

Du melder dig ind i Parasport Frederiksberg ved at oprette en profil oppe i højre hjørne. Derefter skal du tilmelde dig det hold/aktivitet, du ønsker at blive tilknyttet. Det gør du oppe til venstre under fanen `Tilmelding`. Her vil du blive bedt om dine betalingsoplysninger samt at betale kontingent for den indeværende periode. Kontingentet gradueres i forhold til, hvornår i kontingentperioden du tilmelder dig.

Du bliver hermed tilmeldt vores betalingsordning, og dit kontingent vil automatisk blive fremover trukket automatisk på din konto - hhv. 1. januar/1. juli for medlemmer på vores svømme- og vandaktivitetshold og 1. maj/1. november for klubbens øvrige medlemmer.

Tak og sportslige hilsner

Mansoor Siddiqi
Formand

Parasport Frederiksberg - v/ Mansoor Siddiqi, Betty Nansens Allé 57, 4. tv. - 2000 Frederiksberg - Tlf: 4084 2457 en løsning fra Klubmodul