Kære Parasport Frederiksberg medlem,

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være knudepunktet for al kommunikation og administration.

Du melder dig ind i Parasport Frederiksberg ved at oprette en profil oppe i højre hjørne. Derefter skal du tilmelde dig det hold/aktivitet, du ønsker at blive tilknyttet. Det gør du oppe til venstre under fanen `Tilmelding`. Her vil du blive bedt om dine betalingsoplysninger samt at betale kontingent for den indeværende periode. Kontingentet gradueres i forhold til, hvornår i kontingentperioden du tilmelder dig.

Du bliver hermed tilmeldt vores betalingsordning, og dit kontingent vil automatisk blive fremover trukket automatisk på din konto hver d. 1. maj og 1. november.

Tak og sportslige hilsner

Mansoor Siddiqi
Formand

Parasport Frederiksberg - v/ Mansoor Siddiqi, Betty Nansens Allé 57, 4. tv. - 2000 Frederiksberg - Tlf: 4084 2457 en løsning fra Klubmodul